Modding G3/G4 Sawtooth Power Supply

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Sawtooth811, Dec 8, 2007.

  1. Sawtooth811 macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
    #1
    How can you mod a G3/G4 Tower's Power Supply?:confused:
     
  2. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #2
    you mean mod a more powerful ps to use on the g4? yes you can
     
  3. Str8edgepunker macrumors 6502

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Philadelphia, PA
    #3
    Wait do you mean swap the power supply or actually tinker with it? Specifically, why would you want to do this? :confused:
     
  4. Sawtooth811 thread starter macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
    #4
    I want to make it work the G4 faster or something.
     
  5. Lord Blackadder macrumors G5

    Lord Blackadder

    Joined:
    May 7, 2004
    Location:
    Sod off
    #5
    Uh...what? :confused:

    The PSU by itself has absolutely no impact on the speed of your system. What system do you have? What mods are you looking at?
     
  6. Sawtooth811 thread starter macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
    #6
    It makes NO sense then. It should have impact on your performance because it RUNS YOUR HARD DRIVES!
     
  7. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #7
    i do have 4 atx psu's if you want to buy them to experiment with your mod. boxed and ready to ship already(bout to list on ebay) :D
     

Share This Page