Modern Warfare 2 on my MacBook Pro

Discussion in 'MacBook Pro' started by jd1689, Aug 10, 2010.

  1. jd1689 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #1
    I will be entering into college soon, and i will be picking up a :
    15-inch: 2.53GHz
    Intel Core i5
    4GB Memory
    500GB hard drive1
    SD card slot
    Built-in battery (8-9 hour)2
    Intel HD Graphics
    NVIDIA GeForce GT 330M with 256MB

    I was wondering if i would be able to play Modern Warfare 2 on it, without using bootcamp, and if i would need to use bootcamp what would be the easiest way to do it. I've tryed to do it on my old Mac Desktop and failed.

    Thanx in advance for the help
     
  2. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #2
    Bootcamp is quite easy to install. You shouldn't have any problem installing it on a new mac.
     
  3. jd1689 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #3
    But do i need to install or can i just run mw2?
     
  4. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #4
    Run the bootcamp application, install windows and install MW2.

    You'd need to perform installations either way but it will perform beautifully on the mac you chose.
     
  5. jd1689 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #5
    Well since their is no mac version of mw2, i will need to install bootcamp.

    Can someone give me steps on how install bootcamp and then install windows and mw2 plz. FYI im a nooby at this stuff.
     
  6. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #6
    my bad, never paid attention
    but save the money and just use bootcamp, it will provide a more satisfying experience

    But to install MW2
    +boot camp,

    go to utilities> run the bootcamp assistant> choose the size of the partition> it will tell you to insert the windows installation disk and click ok(or w/e it's called) > install windows as you normally would > once it's installed, install drivers (there's a bootcamp driver disk that comes with your mac) > put in your MW2 disk and go through the installation process> you are done

    make sure to hold the option button during startup (before the apple logo shows) in order to choose between booting into windows or os x
     
  7. atrac7 macrumors regular

    Joined:
    Jun 14, 2010
    #7


    looks like the first modern warfare in your link....
     
  8. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
  9. jd1689 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #9
    Can i have a link for the best site to download bootcamp from?

    and will Mw2 run smoothly on my mbp that im getting?
     
  10. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #10
    Bootcamp comes already installed with the mac, and it will run smoothly on your MBP.
     
  11. revelated macrumors 6502a

    revelated

    Joined:
    Jun 30, 2010
    #11
    I think folks are neglecting to mention that Windows, of course, is not free and will need to be purchased...
     
  12. tflournoy95 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 21, 2009
    #12
    or get steam. then you could play the same game on any mac/windows machine you want
     
  13. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #13
    too bad there's no mac version of mw2 on steam, otherwise it would be a good idea
     
  14. jd1689 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
  15. jd1689 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #15
    I'm actually now getting the 15 inch with the i7 processor and NVIDIA GeForce GT 330M with 512MB.
     
  16. s0rrow macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2011
    #16
    help

    hi, will i be able to play modern warfare 2 smothly and without all lag on my 15” macbook pro if i bootcamp using windows 7?

    Processor: 2.4 GHz Intel Core i5
    Memory: 4 GB 1067 MHz DDR3
    Video Card: NVIDIA GeForce GT 330M

    Thank you :)
     
  17. whitedragon101 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 11, 2008
    #17
    Definitely. I have a Core 2 Duo 2.8ghz 9600GT and Modern Warfare 2 runs fine.

    Incidentally the games engine (like the crytek engine) is excellent at running at non native resolutions. So you can bump up the detail and knock down the res and you don't get any nasty aliasing.
     

Share This Page