Become a MacRumors Supporter for $50/year with no ads, ability to filter front page stories, and private forums.

moabal

macrumors 6502a
Original poster
Jun 22, 2010
582
2,807
I have noticed since updating to Beta 2 that Safari is having some trouble. Specifically, if I login to Gmail/Youtube or any other website, it doesn't save my login credentials after awhile.

For example, every day I have to login again. This prompts me to use two factor authentication which is annoying. Was wondering if other people were facing a similar issue.

Thanks
 

retrospek

macrumors 6502a
Sep 28, 2004
671
396
UK
I have noticed since updating to Beta 2 that Safari is having some trouble. Specifically, if I login to Gmail/Youtube or any other website, it doesn't save my login credentials after awhile.

For example, every day I have to login again. This prompts me to use two factor authentication which is annoying. Was wondering if other people were facing a similar issue.

Thanks


Yes I'm having the same issue as well.. I have to keep logging on to twitter and facebook etc...
 

moabal

macrumors 6502a
Original poster
Jun 22, 2010
582
2,807
Yes I'm having the same issue as well.. I have to keep logging on to twitter and facebook etc...

Although it is annoying. I am comforted it is a known issue. Hopefully, someone at Apple will read this.
 

smokeMMA

macrumors newbie
Oct 8, 2016
7
0
Russia
I had exactly the same problem. I solved it by this way: turn off all safari extensions and then just turning on them one by one. In my cause it was "Gmail Checker" extension.
 

moabal

macrumors 6502a
Original poster
Jun 22, 2010
582
2,807
Honestly, you should rather report the issue yourself than hope devs will be browsing the forums and filling the bug report.

https://developer.apple.com/bug-reporting/

It's exactly why betas are released prior to release. Just my .02


- Tom

I am aware of how betas work. I always use the dev forums. I do like to consult Macrumors members though to see if people are facing similar problems.
 

moabal

macrumors 6502a
Original poster
Jun 22, 2010
582
2,807
I tried it with 'Privacy Prefs - Turning off both website tracking'. This gave me a success...

I also tried turning off website tracking. It works. Hopefully this issue is resolved in the next beta. Thank you to everyone who helped find a short-term fix.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.