Mophie this accesory may not be supported

FeliApple

macrumors 65816
Original poster
Apr 8, 2015
1,344
487
I have a Mophie Juice pack plus (the Biggest one) for my iPhone 5s. Now, I put in on the phone, turn it on, and that message appears. Perfect, must be a bug. I turn the case off and on. 3 minutes later, same message appears. The only way I can use is if I can constantly over the phone checking for that stupid message.
I searched all over the internet. A few solutions are given, including the official Mophie one. Nothing works.
Is there anything I can do? I'm annoyed already.
Edit: At the beginning, I did not have this problem, a few months after purchase it appeared and I do not know what to do. Thanks in advance.
 
Last edited:

FeliApple

macrumors 65816
Original poster
Apr 8, 2015
1,344
487
I live in Argentina, so I have no Mophie official support. I can try contacting them through Mail, though, so I will try that. Purchased on Dec 2015, and I have iOS 8 on my iPhone.
 

Matthew9559

macrumors 6502a
Apr 7, 2007
929
30
Cleveland, OH
I remember having this happen with my Mophie on an older iPhone as well but never found a solution. It honestly didn't bother me too much though so I didn't put a lot of effort into it. It is annoying though.
 

Pjrufus

macrumors 6502
Sep 20, 2014
264
8
I get the "not supported" msg. on orig. Apple cables, charger. Happens from time to time, then goes away for awhile.
 
  • Like
Reactions: ladytonya

FeliApple

macrumors 65816
Original poster
Apr 8, 2015
1,344
487
It renders the case almost useless, and here we do not have good customer support (probably due to our stupidity, we always want to take advantage of everything) and that's why we do not have a refund of products, so I cannot give it back. I can still charge my phone, but I have to be over the phone constantly checking for the message...
To give you an idea of the annoyance, to change it from 0 to full I need to turn it off and on with that switch approx 100-120 times...
 
Last edited:

Ekaymurray422

macrumors newbie
May 2, 2016
2
0
I would suggest just visiting the website at mophie.com/TS. Their technical support team should be able to better help you out with troubleshooting. My guess is the connection in the ports isn't working correctly so you're not getting sufficient power to your device.
 

FeliApple

macrumors 65816
Original poster
Apr 8, 2015
1,344
487
I contacted them through mail. They told me that as I had tried everything at my disposal, and do not ship replacements to Argentina, they could not do anything from there. I will try going to this third party but I do not expect anything.
 

Similar threads

  • kamran9558
4
Replies
4
Views
440
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.