More retina problems !! :D:D

Discussion in 'MacBook Pro' started by johnhalsted, Jul 12, 2012.

  1. johnhalsted macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    #1
    2 things today, one not a active problem but it still bothered me

    1. Shut lid the other day packed RMbp in bag and went out, 2 hours later i got it out and it was STILL ON, unbelievably hot, not done it since but its been a bit weird since then, a bit laggy in 3d games and such

    2. Thunderbolt not working under OSX but working in bootcamp!
    i have tried booting with it plugged in and not plugged in.

    It was working in osx yesterday, since then i have literally installed or changed nothing, just been playing mine craft

    USB ethernet adaptor works on both osx and bootcamp however its only 10/100 :(

    I have done a short hardware test and it found no problems

    Should i just clean format?
     
  2. Dangerous Theory macrumors 68000

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Location:
    UK
    #2
    I believe 1. occurs due to stuck processes, which would also be why you get a laggy experience after. I suggest restarting, or checking the activity monitor for anything using unusually high resources and quit the process.
     
  3. johnhalsted thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    #3
    That was my guess to, as soon as i found out that it was still on, i instantly shut it down and left it 5 mins to cool, it was burning hot!!
     
  4. ZipZap macrumors 601

    Joined:
    Dec 14, 2007
    #4
    If you have the USB dongle, thats all you will get and its normal.

    You dont have the thunderbolt -Gigbit Dongle.
     
  5. johnhalsted thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    #5
    I have both a usb ethernet adaptor that i use with my macbook air, its only 10/100 speed

    But i also have a thunderbolt adaptor for my Rmbp which is 10/100/1000
     
  6. Macman756 macrumors 6502a

    Macman756

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #6
    The smiley things have me confused. What is that supposed to mean?

    If you're having software issues, and it sounds like you are, you should erase and reinstall.
     

Share This Page