more than one ATV in a house?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by Sean Dempsey, Apr 7, 2008.

  1. Sean Dempsey macrumors 68000

    Sean Dempsey

    Joined:
    Aug 7, 2006
    #1
    through a series of birthday events, I will have 2 ATV's next week.


    What are the possibilities for this? Can I have 2 ATV's that use the same streaming server? Will 1 itunes on my mac pro work for both?

    So if I have 2 tv's, I can use it one on each?
     
  2. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #2
    yes i think so - you lucky so and so :D

    what you getting 40gb or 160gb ? - i'd keep one as it is and Mod the other , but that's just me

    Congrats for next week BTW:)
     
  3. Sean Dempsey thread starter macrumors 68000

    Sean Dempsey

    Joined:
    Aug 7, 2006
    #3
    40's. Movies are all kept on externals and such, just use the ATV's storage for some essential kids shows for hotels/travel.

    I haven't done it yet but I plan on using one for my yearly drive to California for 7 hours, gonna hook it up to the little car-headrest screens for the kid and let him watch it off that instead of trying to use the god-awful DVD player built into the screen.
     
  4. andypress macrumors regular

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Location:
    Buffalo, NY
    #4
    We have three that run flawlessly off the same server.
     
  5. almostinsane macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #5
    I have two, 1 streams to the bedroom and the other to the Plasma. I have to turn off the bedroom ATV, the hard drive seeking is too loud when its quiet. As long as I hold down the play button for 5 seconds the HD turns off after a minute or so.
     
  6. cohibadad macrumors 6502a

    cohibadad

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #6
    No problem streaming multiple :apple:TVs off the same server. I used to not be able to stream the same content at the same time but I think that has changed since 2.0. The coolest thing I find is that if I stop play on one I can resume play on the other.
     

Share This Page