Motion's App used 5.15GB to run ?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by TT1TT, May 27, 2012.

  1. TT1TT, May 27, 2012
    Last edited: May 27, 2012

    TT1TT macrumors newbie

    TT1TT

    Joined:
    Oct 1, 2011
    #1
    [​IMG]

    Hi Guys,

    i am using a Motion 5 version 5.0 on my mac from couple months and everything was fine accept today, because if i want to run it will take of my ram a 5.15GB to work :mad:

    i tried to restart my mac and the same thing

    what should i do ?


    Screen Shot 2012-05-27 at 4.13.14 PM.png

    Screen Shot 2012-05-27 at 4.18.14 PM.png
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Does it not run?

    I'd not worry about the amount ram an app takes as long as it works as you expect.
     
  3. TT1TT thread starter macrumors newbie

    TT1TT

    Joined:
    Oct 1, 2011
    #3
    yes but so slow , i can't use it .

    pls see the new picture

    [​IMG]
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    you have 4 gig of free ram, and I usually state that free ram is wasted ram but in this case it means that you have plenty of resources. If there is a slow down, it must be some other reason.

    Has Motion suddenly become sluggish? Perhaps cleaning up its cache (if it has any) or plists may help
     
  5. TT1TT thread starter macrumors newbie

    TT1TT

    Joined:
    Oct 1, 2011
    #5

    i have 4M not GB

    [​IMG]
     
  6. adnbek macrumors 65816

    adnbek

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Location:
    Montreal, Quebec
    #6
    The amount of paging activity (page in/page out) is what's causing the slow down. It's using the hard drive as virtual RAM, which is of course a lot slower than real RAM.

    Please sort by memory used and see what other programs are eating up the rest and then close out all those programs. (or just reboot and open Motion alone)
     

Share This Page