Mountain Lion Installation

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by wa4rqd, Jul 26, 2012.

  1. wa4rqd macrumors newbie

    Jul 26, 2012
    I installed Mountain Lion on my MacBook Pro this morning. It got to the point where it said "less than a minute" and the blue progress bar was all the way over.

    Then it said "about a minute"
    Then "about 2 minutes"
    Then "about 3 minutes"

    Then it dropped all the way back to "about 20 minutes"

    But it finally completed and rebooted. It was a little flaky for a bit after rebooting in Mountain Lion. I restarted again and now it seems fine.

    But it scared me with that dropping back to 20 minutes. Anyone else see this behavior?
  2. Rileyx2 macrumors member

    Jun 20, 2012
    Same type of situation on a Mid-2011 Mac Mini (Base i5 with 4GB RAM). It initially stated 35 minutes, worked it's way over, then returned to 20 minutes. I am halfway through that 20 minute period and hoping it will work. :eek:
  3. Joe-M macrumors member

    Dec 15, 2011
    Yup, had the same problem with my iMac. When I installed ML on my MBA, no such problem....go figure....
  4. TheRainKing macrumors 6502a


    Jun 11, 2012
    I had a similar problem with my iMac 2011.

    Started about 30 minutes, then it got down to about 14 minutes, and then suddenly went back up to about 20 minutes. Not much but I was angry. :mad:
  5. Dragoro macrumors 6502


    Nov 27, 2010
    Did the same thing on my mid 2012 15" macbook pro
  6. WhackyNinja macrumors 68000


    Jul 6, 2012
    Kissimmee, FL
    It did the same thing to me. It went from 3 minutes left back to 19 minutes. But it all came out normally
  7. SR45 macrumors 65832


    Aug 17, 2011
    Ditto here as well....Thought at first something was wrong, but no worries...

Share This Page