Mounting devices on Snowleopard 10.6

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by erwinmarti, Dec 20, 2009.

  1. erwinmarti macrumors newbie

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Location:
    Mexico
    #1
    Hi everyone,

    I'm new in Mac, coming from UNIX/Linux systems, my problem is managing devices in Snowleopard OS.
    Recently I bought the HP ScanJet G4050. With a lot of difficulties I installed the software, because the manufacturer provided was useless, but finally I was able to get scans into adobe reader and also into the other software.

    At work we got an electric break, and my MBP continued working but the scanjet didn't. So after this failure when I'm trying to scan something, the system reports "unable to start (scaner was not found)", nevertheless the scaner works in another equipment (in a Windows XP mini laptop, for example)

    I'm looking for the way to do manual mount of the device, in similar way we do this in Unix/linux:
    "
    #>mount /device/somedevice /pathdirectory -options "

    But this -for now- didn't work.

    Can anybody help me, please?

    In advance, I thank you very much for the support

    Erwin
    Puebla: a los pies del volcán.
     
  2. marzy macrumors member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Location:
    Australia
    #2
    Hmm odd, sorry I don't know anything about manual mounting but does it show up in system profiler (Hold opt key then go to the apple in the top left corner and first option) then go to usb, does it show up.
     
  3. erwinmarti thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Location:
    Mexico
    #3
    solved....

    in a very rudimentary way: delete the previous drivers and install them again.

    Erwin
    Puebla: a los pies del volcán.
     

Share This Page