Movie not loading on other computers besides mine

Discussion in 'Web Design and Development' started by iisarenotnobody, Jan 12, 2009.

  1. iisarenotnobody macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #1
    I created a website in iWeb for my history final and everything was going great until i put in an Quicktime file, for some reason when i go to another computer the video will not load, even if i put the video on the Flash Drive and then add it to iweb it will still not play on another computer. is there anyway to fix this?? :eek::confused:
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    Can you give some more info or provide some code? Not giving us much to work with.
     
  3. iisarenotnobody thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #3
    just did a Drag and Drop from finder, didnt feel like messing with dreamweaver so i used iweb. its a regular 640x480 quicktime movie of piece of work i did in Final Cut express.
     
  4. Stampyhead macrumors 68020

    Stampyhead

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Location:
    London, UK
    #4
    In that case the reference to the movie file in iWeb is probably for the local file on the desktop. The path to the movie file listed in the HTML code has to be the same as the path on the web server.
     
  5. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #5
    Or the file size could be too big, thus too slow to download.
     

Share This Page