Movies in QuickTime - No Audio

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by rdd82, Jun 22, 2008.

  1. rdd82 macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2008
    #1
    Hey everyone,

    I'm having a problem with my QuickTime software. A couple of weeks ago my player began acting up... with movie files it plays the video portion but I'm not getting any audio. I reinstalled the software to and created a "test" account to make sure that it wasn't a user preferences issue. Do you guys have any thoughts on how to fix this?

    RDD82
     
  2. iknowyourider macrumors 6502a

    iknowyourider

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    onanorthboundtrain
    #2
    Download "perian". It fixed mine with the same problem. It's called the swiss army knife for quicktime.
     
  3. rdd82 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2008
    #3
    Just tried that and unfortunately still no audio... does anyone have other thoughts? I'm really trying to avoid completely reinstalling the OS (apple tech support's suggestion to me). Ugh.
     
  4. m1rodrig1 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2008
    #4
    I was having the same problem & perian worked for me also.
     
  5. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #5
    You might want to try VLC player.

    Or check your mute key.
     
  6. unclefudgly macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2007
    Location:
    Yorkshire
    #6
    Just installed the 7.5 update and now neither quicktime or front row will play any of the audio of my files

    What happened??

    Posted this in the wrong thread!!!

    Anyway

    all movies work on my laptop with 7.5 and OS 10.4.11, but not on my iMac with 10.5.4

    any ideas??
     
  7. jamesschmidtke macrumors regular

    Joined:
    Mar 15, 2008
    #7
    is your a52 codec in audio plugins? Or is it QuickTime library?
     
  8. NAG macrumors 68030

    NAG

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Location:
    /usr/local/apps/nag
    #8
    There have been some incidents of quicktime corrupting with 10.5 installs. It pretty much requires an archive reinstall of the os.
     

Share This Page