Moving apps to SSD

Discussion in 'MacBook Pro' started by jmdMac, Mar 31, 2013.

  1. jmdMac macrumors regular

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Alaska
    #1
    I will be replacing the HDD in my 2010 mbp with an SSD and putting the old HDD in the optibay.

    My question is: how can I get all my apps from the HDD onto the SSD?

    I don't want to have to reinstall them all if possible, also I would not be able to reinstall things like Office since I don't have the original box/product key any longer.

    Thanks
     
  2. jmdMac, Mar 31, 2013
    Last edited: Mar 31, 2013

    jmdMac thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Alaska
    #3
    Great info thanks!

    If I only want my OS and applications cloned (since I can manually move files I want later), what exactly do I need to select?

    I am mainly concerned with keeping my app licenses.

    Thanks again
     
  3. RoastingPig macrumors 68000

    RoastingPig

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Location:
    SoCal
  4. Stinkypalm macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    #5
    Of all the apps I cloned over, Office was the only one that asked for a product key when I opened Word for the first time. Adobe Photoshop, Lightroom did not.
     

Share This Page