MPlayer OSX won't play any movies

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by atheos13, Mar 14, 2008.

  1. atheos13 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 16, 2007
    #1
    I'm a personal fan of the MPlayer software from my time using linux and it's my favorite all-purpose movie player for the mac. The only issue is that it's not working at all. This has happened on another mac I used it on, and it was after at least a month of use, I have no idea exactly how long. This time I was just opening a movie and then changed my mind and started to open a different movie instead, but it freaked out and didn't play anything. Now when I open anything it plays the sound for a brief moment, but ends up doing nothing.

    I'm wondering if anyone has a similar problem with the software or any tips on how to fix it. I tried reinstalling numerous times on the last computer that ran Tiger, but that didn't help in the slightest.
     
  2. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #2
    You have given absolutely no information that provides any direction to lend assistance to you:
    • Assuming that you are using the MacOS X version of Mplayer, which development fork are you using, MPlayer OS X 2 or MPlayer OSX?
    • What is the format of the movies that you are trying to play?
    • What kind of Mac are you using?
    • Which version of the MacOS X?
     
  3. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK

Share This Page