MrMC for tvOS 1.4.0 update has been released

Discussion in 'Apple TV Apps' started by Scott Davilla, Feb 15, 2016.

  1. Scott Davilla macrumors member

    Scott Davilla

    Joined:
    Jan 5, 2016
    #1
    fixed, TopShelf posters displaying correctly now
    fixed, libdsm crash when tvOS sleeps and paused
    fixed, security, white/black list check of http requests.
    fixed, custom background selection for skins
    added, timeout setting to SFTP

    There will be PromoCodes posted elsewhere. Unfortunately a certain individual ruined it for others in the MacUsers forums.
     
  2. off_piste macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2015
    #2
    Elsewhere? Do you have your own site?
     
  3. pirata macrumors member

    pirata

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Location:
    Colorado
    #4
    Great app, this is the only reason I bought the atv4 to run kodi/mrmc! If you haven't got it yet you are missing out. One quick question, how do you edit movie info? I added some file sharing via smb, when in video/files it list all the movies I have but some are not getting the movie info when scanned using tmdb scraper or whatever its called. In kodi on my pc and macbook I can edit it manually till it likes the name and it gets the movie info, how do you do this on mrmc? I know how to get the menu by holding the touch pad down but the option is missing.
     
  4. Scott Davilla thread starter macrumors member

    Scott Davilla

    Joined:
    Jan 5, 2016
    #5
    not sure what you mean by 'it', exactly what are you trying to change ?
     
  5. pirata macrumors member

    pirata

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Location:
    Colorado
    #6
    The movie scraper is not identifying some of my movies I want to is see if you can manually identify the movie. Sometimes the way the file is named is the problem, what i am trying to do is do it manually where you enter name and the it gives you a list of movies to choose the correct one.
     
  6. Peepo macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #7
    Do a long click/press and it will come up with the options you want, unless I misunderstand what you are trying to do.
     
  7. z06gal macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2011
    #8
    This is a GREAT app. Everything loads so fast and the amber skin is very elegant. I am testing the Experimental Kodi for Android on my Shield tv and the DTS-MA and True HD passthrough is working perfectly. I am hoping this will be added to MrMC at some point which will make the Apple tv the only device I need ;)
     
  8. thekayman macrumors 6502

    Joined:
    Oct 23, 2014
    #9
    It is a good app in terms of playing everything well. The other apps don't even come close. The UI is less than ideal, but you get used to it.

    The major issue which keeps me from buying it or fully recommending it to others is the lack of proper support for the new remote. That should be top priority to fix.
     
  9. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #10
    I kinda like the way it works with my Harmony 650...I've mapped "Menu" and "Home" to a couple buttons and there's not much you can't do that the Siri remote can.
     
  10. DebbieFL33 macrumors regular

    Joined:
    Nov 12, 2015
    #11
    Which capabilities of the Siri "Home" button are you able to use in your Harmony setup? 1. Immediate return to ATV4 Home Screen, 2. Sleep ATV, 3. App switcher.

    I thought these functions wouldn't work until Apple releases ability to work with Bluetooth keyboards? Only function that I can perform is #1 using a long press of "Menu" button.

    Am I missing something?
     
  11. Geert76 macrumors 65816

    Joined:
    Feb 28, 2014
    Location:
    the Netherlands
    #12
    love to hear from you how you have set this up! So I can program it in my Harmony Hub + Remote
     
  12. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #13
    I used the My Harmony app to program the remote. I removed my old WD TV Live SMP as my "media PC" and replaced it with the "Apple TV 4th gen" for the activity. On the 650 the hard "Menu" button was already coded as "Menu" for the Siri remote. All I did was to reprogram one of the soft "LCD screen" buttons as "Home" and it seems to work fine. The 4-way arrows and OK button work for navigation. Volume controls are programmed to my AVR not the ATV. FF and RW and Pause and Play buttons work as expected. The only "nit" is when you turn everything "off" the ATV does not go to sleep (this is a known issue - but when you turn everything on, the ATV powers up no problem). I live with it since after 10 minutes (or whatever the timeout is when not in use) it shuts itself off. And of course there's no "swipe pad" or "voice control" - which I rarely use on the Siri remote anyway.
     

Share This Page