MSI GT 730

Discussion in 'Mac Pro' started by noDomain, Oct 18, 2016.

  1. noDomain macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2016
    #1
    Hello! First post in the forums.

    Has anyone had any luck with this card in general? The computer kernel panics every time. Non of the nvidia web drivers will install on my computer, so I'd assume that I have the latest one for my OS (10.11.6).

    I've tried installing it in both of the PCIE x16 slots and no dice. Is this card a simple no go or am I missing a part of the puzzle?

    The card is a GT 730 MSi OCd 2GB GDDR5 PCIE 2.0

    Heres's my run down:

    Model Name: Mac Pro

    Model Identifier: MacPro3,1

    Processor Name: Quad-Core Intel Xeon

    Processor Speed: 2.8 GHz

    Number of Processors: 2

    Total Number of Cores: 8

    L2 Cache (per Processor): 12 MB

    Memory: 20 GB

    Bus Speed: 1.6 GHz

    Boot ROM Version: MP31.006C.B05

    SMC Version (system): 1.25f4

    Any help would be greatly appreciated! I have only so many days with the card before I lose a full refund.

    Thank you!
     
  2. noDomain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2016
  3. pastrychef macrumors 601

    pastrychef

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Location:
    New York City, NY
    #3
    You need to install the Nvidia web drivers to use the card. 346.03.15f03
     
  4. noDomain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2016
    #4
  5. pastrychef macrumors 601

    pastrychef

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Location:
    New York City, NY
  6. LightBulbFun macrumors 68000

    LightBulbFun

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Location:
    London UK
    #6
  7. flowrider macrumors 601

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #7
    You're missing a security update for 10.11.6. Rather than change the driver I recommend installing the security patch and using the link to the latest Nvidia driver for 10.11.6

    Lou
     

Share This Page