MSN Huge problem! - "Service not responding"

TalShani

macrumors member
Original poster
Jun 29, 2010
45
0
Hey guys,
I bought a new iMac 24" about a month ago.
It runs Mac OS X Snow Leopard (all up to date).
So I used Microsoft Messenger for Mac from the first day I bought it.
Yesterday I installed Adium.
So everything went well yesterday.
When I went to sleep, I closed all apps from the background (Command + Q),
And put the iMac on sleep.
Today I tried to use Adium and it won't log-in.
It says sometimes "Retreiving buddy list"
or some problems with the network (of the MSN).
I tried to used Microsoft Messenger for Mac and it says
something like "Service not responding or no network connection"..
* I HAVE FULL NETWORK CONNECTION (Plug-in straight to the router) *
I tried already reinstall everything, reset the router, reset the computer,
Changing the port of Adium to 80 (I brought it back to default later)..
I also installed OniX and clean the data with it, it still have this problem.
I've done everything I can to solve it, but I still can't figure it out.
Someone can help me?
I need my MSN.. :(
 

FictionHead

macrumors newbie
Aug 4, 2010
2
0
Hey guys,
I bought a new iMac 24" about a month ago.
It runs Mac OS X Snow Leopard (all up to date).
So I used Microsoft Messenger for Mac from the first day I bought it.
Yesterday I installed Adium.
So everything went well yesterday.
When I went to sleep, I closed all apps from the background (Command + Q),
And put the iMac on sleep.
Today I tried to use Adium and it won't log-in.
It says sometimes "Retreiving buddy list"
or some problems with the network (of the MSN).
I tried to used Microsoft Messenger for Mac and it says
something like "Service not responding or no network connection"..
* I HAVE FULL NETWORK CONNECTION (Plug-in straight to the router) *
I tried already reinstall everything, reset the router, reset the computer,
Changing the port of Adium to 80 (I brought it back to default later)..
I also installed OniX and clean the data with it, it still have this problem.
I've done everything I can to solve it, but I still can't figure it out.
Someone can help me?
I need my MSN.. :(
I have the same problem. Think it might be something to do with the Hotmail server:confused: I tried Adium also. It didn't connect. Probably the server is timing out? I don't know. Would love a reply for this question also. Cheers.
 

xcambrose

macrumors newbie
Sep 4, 2010
1
0
Canada
I have the same problem too. It's weird, my email account will sign in perfectly fine if I use eBuddy or something, but when I try to use Microsoft Messenger it won't work.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.