MSN, Jabber, iChat Help?

Discussion in 'iMac' started by lilyj, Oct 19, 2007.

  1. lilyj macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Ontario, Canada
    #1
    Hey, I generally use both iChat for AIM and Adium for MSN. I was wondering if you're able to set up your msn account through Jabber? I thought you could and I've been looking into it, but I have no idea how to even set up a Jabber account in iChat. Can someone give me a literal step-by-step for this?

    Thanks so much
     
  2. alebar14 macrumors regular

    alebar14

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Location:
    Auckland CBD, New Zealand
    #4
    Yup. It works. But we can't use our own built in webcam.
     
  3. LastZion macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 13, 2006
    #5
    I just tried to set this up, I got everything loaded alright (i think) but when I run iChat all I get is msn.netlab.cz wants to add you as a buddy. (I'm using jabber.cz obvi) I click on accept, it shows for 2 seconds in my offline area, then disappears, then I am left with just a blank buddies list.

    It says I am available and online however... not sure what else to try.

    Anyone got this successfully working with psi 0.11 and Leopard?
     
  4. amertinz macrumors newbie

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #6
    Yeah im interested too, ive been fighting with it for over an hour now. psi 0.11 and leopard. any help would be appreciated
     
  5. Tsurisuto macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #7

Share This Page