Mtr 3 2.014

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by aaronthomas, Sep 11, 2008.

  1. aaronthomas macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #1
    O boy... not sure whats goen on but it aint worken... followed directions to the "T". Does anybody know if once you down load the new css library will it screw with anything like mail?
     
  2. kalex macrumors 65816

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #2
    css library has nothing to do with mail.
    what is the problem you are having?
     
  3. aaronthomas thread starter macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #3
    LOL.. .yeah figured out the mail thing.... but I cant get mtr to work... totally followed the directions but when i go to open up mtr it goes to the license error window again and again.
     
  4. aaronthomas thread starter macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #4
    and got another license and it doesnt work either....
     
  5. kalex macrumors 65816

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #5
    copy the .llic file that you got from MTR to
    ~/Libarary/Preferences

    not main library but the one in your home directory
     
  6. aaronthomas thread starter macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #6
    yeah... did that too. Im haven trouble with the library... the two links they gave both files are empty... The guys over at mtr say its my ISP but dont think they have the time to help. maybe im crazy but this is what i did
    1. gave gift
    2. opened email with double click me and opened (not in email on desktop)
    3 .dragged the uni version of mtr to apps file
    4. tried get css library from 2socks link and other ling (said it down loaded but file says 0 k)
    5. got license email and dragged to preference file via HOME- library- preferences

    6. tried to open mac the ripper and the error window for the license opens up.
     
  7. aaronthomas thread starter macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #7
    Finally up and running... folks at mtr were great!
     
  8. Zman5225 macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2005
    Location:
    Tacoma WA
    #8
    so what was the fix?
     
  9. aaronthomas thread starter macrumors regular

    aaronthomas

    Joined:
    May 28, 2008
    #9
    The licenses that they were sending were corrupt files... The third one finally worked.
     

Share This Page