multitouch not working for certain user accounts

Discussion in 'MacBook' started by misswormwood, Jan 11, 2009.

  1. misswormwood macrumors newbie

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    Neptune, CA
    #1
    Dear all,

    after having browsed through the MacBook forums and not having found an answer to my specific problem I decided to post the following, hopefully not too stupid, question:

    I´ve a weird problem with the trackpad of my brand new 13" MacBook:
    there are three user accounts on it, let´s say "Admin", "User-1" and "User-2". While the multitouch option is working fine for the "Admin" and "User-1" accounts, it does not work in the "User-2" account, no matter which settings I try in the trackpad system preferences panel.

    I´m pretty sure that this has something to do with the fact that the "User-2" account is the only one that was migrated (using the migration assistant) from my old G4 iBook. I reckon that this caused some incompatible system preferences to be installed somewhere in the depths of the "system" or "user/library" folders.

    Does anyone have an idea/advice as to what I can do about this (besides creating an entirely new account)?
     
  2. misswormwood thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    Neptune, CA
    #2
    Oh well.

    I created a new account and deleted the old (migrated) one. Everything works fine now.

    I was hoping, though, that there might be some more sophisticated way of "repairing" faulty trackpad settings. :p
     

Share This Page