Mushkin Ram NOT work at new iMac!!??

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by applefish, Feb 9, 2009.

  1. applefish macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2008
    #1
    Hi all,
    I plan to upgrading my New iMac from 1G to 4G.
    Jest buy 2x Mushkin DDR-26400 2GB 800MHz SO-DIMM Ram but the Ram is NOT working in my new Mac. After put the in and can not turn on the computer.

    I am using 2.4GHz Intel Core 2 Duo 20-inch iMac(MB323LL/A).

    Does Corsair DDR2 800CL5 work?
    Any recommendation?
     
  2. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #2
    Does it work with just one of the sticks in? Those should be okay...
     
  3. applefish thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2008
    #3
    No it only work with the original ram.
    Any Brands you can recommend?
     
  4. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #4
    Put in one stick of the original RAM and one of the Mushkin. Then run Apple Hardware Test and see what it says about the memory.
     
  5. dr. shdw macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 27, 2008
  6. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
  7. applefish thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2008
    #7
    It can't turn on the computer when i put in Mushkin Ram.

    Any one have experience upgrading this iMac model?
     
  8. applefish thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2008
    #8
    Some of my friend also recommend Mushkin. It works on their iMac 2007.
    But how come it doesn't work on the April 28, 2008 version?
     
  9. dr. shdw macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 27, 2008

Share This Page