My Apps won't update While using my iPhone and won't transfer purchases

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by KratosKilla, Nov 19, 2008.

  1. KratosKilla macrumors regular

    Joined:
    Mar 29, 2008
    #1
    Is anyone else unable to update their apps without connecting to the computer, deleting the app off your phone and syncing? What would be the solution to my issue? It has been three months and I have 40 unupdated apps.
    Is there a fix? Also the apps I purchase via my iphone don't transfer to my pc. Any help? Thanks.
     
  2. sanity macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    #2
    I have the same issue. Every once in a while, one seems to install over the air. All the rest fail and require the delete->install routine on the computer. Crummy experience.
     
  3. KratosKilla thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 29, 2008
    #3
    Can anyone

    Help me find a solution? Anyone have the same problem and fixed it?
     
  4. sanity macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    #4
    It gets worse for me now. They won't even install in iTunes. Keep getting some stupid hex error code. In addition, iTunes says I have 27 apps that need updating (even though the iPhone says only 4 need it). Bizarre.
     
  5. dubej macrumors newbie

    Joined:
    Feb 25, 2008
    #5
    I'm not having the same updating problems, but I'm getting a hex error code to for CoolIris. I don't remember if I initially deleted it from the phone or iTunes, but ever since then whenever I sync it gives me an error related to CoolIris. I ended up downloading it again hoping it would clear up but it hasn't. I downloaded it from iTunes and synced the phone (no luck), then deleted it and downloaded it straight to the phone, still no luck. Fortunately that's the only syncing problem I'm having...but that hex error is annoying.
     
  6. sanity macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    #6
    iTunes 8.02 or iPhone 2.2 just fixed everything for me.
     
  7. elmaynardo macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2008
    #7
    Weird, I just started having this problem with 2.2/8.0.2. :(
     

Share This Page