My first MacBook Pro (13 inch) arrived today...

Discussion in 'MacBook Pro' started by Captain Planet, Oct 26, 2009.

  1. Captain Planet macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #1
    So, if I've already got an iMac, and I want to transfer everything it has on my MacBook Pro, how would I do that? Would I need an adapter of some sort? Also, since it's new, should I fully drain the battery and then recharge it?
     
  2. palmerc2 macrumors 68000

    palmerc2

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Los Angeles
    #2
    different post, different wording, same meaning

    [​IMG]
     
  3. Captain Planet thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #3
    Yeah I know, sorry. Is there a way I can close this thread?
     
  4. AreYouAMac macrumors regular

    Joined:
    Jan 5, 2008
    #4
    Have you ever.......HEARD of a flash drive / external hard drive / cd?

    You PLUG it in.... transfer the data. and remove. PLUG it into the other computer... transfer the data... and remove.

    Seriously, I don't understand posts like these.
     
  5. cababah macrumors 68000

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    SF Bay Area, CA
    #5
    Why don't you try saving the environment/planet and keeping up with technology at the same time. Jerk.
     
  6. a350 macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    #6
    I transferred files from my old windows laptop to my macbook pro using ethernet cable.
     

Share This Page