My forum spy doesn't really seem to be updating.

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by R94N, Sep 24, 2010.

  1. R94N macrumors 68020

    R94N

    Joined:
    May 30, 2010
    Location:
    UK
    #1
    Is it possible I messed something up in the settings, or are other people being affected by this as well? I load the page, and displays some posts in the usual list, but it doesn't auto-update like it used to. I refresh the page and more posts appear, but I shouldn't have to do that. Sorry for creating so many threads today, but I had a few issues :D
     
  2. Angelo95210 macrumors 6502a

    Angelo95210

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Location:
    Paris, France
  3. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #3
    Have you tried logging out and logging back in?
    Closing your browser and restarting it?
    Clearing the cache?
    You know, the usual browser type things
     
  4. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
  5. R94N thread starter macrumors 68020

    R94N

    Joined:
    May 30, 2010
    Location:
    UK
    #5
    Yes. I'll do it again though.

    UPDATE: Restarted and reset my browser, cleared the cache, logged in/back out again, and it still doesn't do anything. Might it have something to do with the forums I've configured not to show?
     
  6. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #6
    Ya, Forum Spy has some funky-looking behavior if you have a lot of forums excluded. It shows 60 posts at a time as it live updates, but if you exclude forums, it doesn't just show you 60 posts from the non-excluded forums. It takes the normal, unfiltered 60 posts and simply hides the ones from forums on your exclusion list.

    So if you've hidden a lot of forums, particularly the very active ones like the iPhone forums, you'll notice a lot fewer than 60 posts showing on Forum Spy. And if the only forums you have non-excluded have relatively low posting rates, it might seem like Forum Spy isn't working at all. :)
     
  7. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #7
    Possible explanation:

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=10166010
     
  8. R94N thread starter macrumors 68020

    R94N

    Joined:
    May 30, 2010
    Location:
    UK
    #8
    Yeah, I think I'll stop using Forum Spy, like iBlue said in that thread. Usually I only visit a few forums here anyway. Thanks!

    UPDATE: Yay, it seems to be working okay now.
     

Share This Page