My iPod Touch 4G Don't Load Videos After iOS 4.2 Help!

Discussion in 'iPod touch' started by FDL_54, Nov 25, 2010.

  1. FDL_54 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; es-es) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    After Upgrading, When I Go To Videos, Screen Keep On White And Crash To Home, But If I Search Videos In The Search Engine It Appeared But When I Click Videos, Don't Load! I Need Help! I Tried To Reboot But Nothing Happened When I Sync With My Old Configuration!!! please i'm about to die :(
     
  2. yawnyj macrumors member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Location:
    Gig Harbor , Wa
    #2
    Try reconnecting to iTunes & syncing to see if that corrects the problem. It worked for me.
     
  3. FDL_54 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #3
    Man help it keep crashing, also said episodes and not videos! and the covers ****ed up! i need help :(!
     
  4. FDL_54 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #4
    It Actually Update The Library And I Can See Videos While I'm Sync With iTunes, I Can Check Videos Section But When I Quit The USB, The Videos Crashed Again!!!

    I Don't Know But This Is The Biggest Fail Ever from Apple And The ****in' 4.2. Update!!!!

    I Need HELP!
     
  5. ChooChoo macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Location:
    Japan
    #5
    Very annoying

    Same as you.
    Can't find videos.
    Maybe this case concerns with the number of videos.
    I put about 300 videos on my iPod.
    How about you?
     
  6. FDL_54 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #6
    hum. i put 430 videos on it and the app videos CRASH totally... videos don't appear... i been with this **** since 4.2... i restore and **** and still same... and if i put like 10 videos , it loads perfect, i proved it last day but godammit! WE NEED HELP!
     
  7. caribou123 macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    #7
    Have you seen that the latest iTunes update is said to address this type of problem?
     
  8. FDL_54 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #8
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; es-es) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    It didn't work for ipod.. It's 4.2 problem not iTunes :(
     
  9. kjun macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2010
    #9
    Apple doesn't have support for this problem

    I seem to be joining the crowd with the white screen crash from the video icon. Interestingly enough, if I leave it connected after a sync the videos will load and play, until disconnecting the sync cable. Has anyone received:confused: an answer when this will be corrected?
     
  10. FDL_54 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #10
    EXACTLY, IT'S HAPPENING THE SAME WITH ME MAN! IT'S BEEN SINCE NOVEMBER :(! VIDEOS ONLY PLAY AFTER SYNC AND IF I TRY TO SEE THEM AFTER THAT, IT CRASH :(... we need help homies :(
     
  11. kjun macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2010
    #11
    On-going white screen crash on video icon on Ipod Touch

    I'm not a newbie and have tried numerous work-arounds, but I am downright pissed about the numerous updates and STILL no fix for this problem. I've restored the device, wiped my entire library and started over, and any and everything else that I could think of. I believe Apple doesn't care about reputation but are arrogant enough to think we will just continue to replace our devices with newer equipment (Ipods, Iphones, & Ipads). I have more than one Ipod, but bought this 64 gig Touch ($400+) to view movies on long plane trips. My Ipod Classic doesn't have the same issue, considering I'm syncing both devices on the same laptop, it MUST be a software issue in the Itunes OS version.

    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     

Share This Page