My iPod Touch is changing my time and date when it is shutdown.

Discussion in 'iPod touch' started by Relg3!, Jul 29, 2010.

  1. Relg3! macrumors regular

    Relg3!

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    In the floor.
    #1
    Hey guys new to the Forums!
    But uhhh my iPod was recently updated to iOS4(3rd Gen).
    And just recently it started to act funny. When i shut it down it changes the time and date. to some random one so anyone else hav this annoying problem?
     
  2. slomifier macrumors regular

    Joined:
    Mar 25, 2008
    #2
    Im not 100% on what the source of the problem is, but try this:
    THIS WILL RESET ALL OF YOUR SETTINGS

    1. Go to settings
    2. Go to general
    3. Press reset
    4. Press "Reset All Settings"

    Hopefully this helps :)
     
  3. Relg3! thread starter macrumors regular

    Relg3!

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    In the floor.
    #3
    oh thanks but i wont know till i restart it so ill try now
    Mannn!!! i want apple to address ALOT of bugs in 4.0.1 for us iPod Touch users.:D


    EDIT:nope didnt work it still thinks its friday at 9:53 pm
     
  4. v2allen macrumors regular

    v2allen

    Joined:
    Jul 20, 2010
  5. Relg3! thread starter macrumors regular

    Relg3!

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    In the floor.
    #5
    No apple store :)

    I think I will just deal with it till 4.0.1 software update is available for iPod Touch users comes out but uhh is there a way to let apple support know about this minor problem? Much thanks appreaciated!:D:D:D
     
  6. liamkp macrumors 68020

    liamkp

    Joined:
    May 29, 2010
    #6
    There is a complaint slip somewhere online but i cant find it. I suggest putting it in DFU mode and then restoring it.
     
  7. chrisworld macrumors member

    Joined:
    Nov 14, 2006
    #7
    I have the same problem, problem is, when I set it back (because syncing it won't fix it) after I lock the device it bricks the device with a lit up but blacked out screen entirely and I have to hold down both buttons to force restart it.
     

Share This Page