My laptop's browsers won't load

Discussion in 'PowerPC Macs' started by AndrewC55, Dec 22, 2014.

  1. AndrewC55 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
    #1
    I have had a problem for the past month with my laptop. The browsers just won't load, and yes I am connected to the Internet. When I open ANY browser the little spinny wheel just sits there. I cannot do anything and when I click on icon it says "application is not responding". Someone please help me :(.
     
  2. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #2
    Does it occur only with WebKit based browsers? What browsers have you tried? What OS? Anything new on the machine?

    And welcome to the forums...
     
  3. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
    #3
    I have tried safari and Google chrome. Those are the only two browsers I have.
     
  4. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #4
    You are posted in the wrong forum. This is for PowerPC Macs, yours has an Intel processor if it runs Google Chrome. Do both browsers crash or not load any pages?
     
  5. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
    #5
    They don't crash. They just don't load anything. The spinning wheel just sits there and it says application is not responding
     
  6. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #6
    Did you ever change the DNS servers?
     
  7. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
  8. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #8
    Try restoring them. Some browsers will crash if they cannot contact a DNS server for some reason.
     
  9. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
    #9
    How would I restore them? All I see when I search that is reseting them or adding a new one

    ----------

    Also I don't have Adobe flash installed and I can't install it. If it's possible that that could be the problem.
     
  10. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #10
    Does Firefox work?
     
  11. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014
  12. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #12
    Does this occur only on wireless or on Ethernet as well.
     
  13. AndrewC55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2014

Share This Page