My Mac Is not Loading Some Websites but my Normal Pc DOES !!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Mark-T, Jan 14, 2010.

  1. Mark-T macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2009
    #1
    Help Please ..

    Some Websites don't load o my iMac , but loads on all other PCs , I Have another pc next to my iMac , i Loaded it on the same time and it worked..

    Sometimes the images dont load , other times the Entire page dont load .. Also Some times GOOGLe don't Load !!!!

    After Any Download Of and Big File , The internet connection seems to be Lost :S ( ONLY on my mac ! )

    Check this Image Please :
    [​IMG]

    PS :
    * I tried Safari , FireFox , IE on VMware Fusion , Flock ..
    * Have Flash Installed
    * This is not the only website but Also this Could Happen to Any other Wbesite that contain Images But Not regularly..
    * Cables Changed
    * Router rest
    * Nothing repaired after all above

    Need Good Help Please ASAP ... As It is paralyzing me !!! :(
     
  2. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #2
    So you took the screenshot above on your Mac?
     

    Attached Files:

  3. Mark-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2009
    #3
    Yes...
     
  4. Mark-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2009
  5. juanm macrumors 65816

    juanm

    Joined:
    May 1, 2006
    Location:
    Fury 161
    #5
    Maybe it detects that it could be harmful for the computer and refuses to load it.
     

Share This Page