my mac mini wont let me log in to online pages!

Discussion in 'Mac mini' started by zimany, Jul 22, 2010.

  1. zimany macrumors newbie

    zimany

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    in your attic, watching you.
    #1
    my mac mini says "The connection to www.example.com was interrupted while the page was loading." every time i click 'log in' on any site, please help im suffering from boredom
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    But you could register and log in here?

    What browser including version do you use? Have you tried a reset of that browser or have you tried a different browser?

    Can it be, that your ISP is blocking those sites?
     
  3. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #3
    Just a quick question - how did you login here?
     
  4. glitch44 macrumors 65816

    Joined:
    Feb 28, 2006
    #4
    This doesn't sound like a problem with your mini. It sounds like a connection / ISP / DNS issue.

    Try power cycling your modem, power cycling your router, changing your DNS settings or calling your ISP tech support.
     
  5. zimany thread starter macrumors newbie

    zimany

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    in your attic, watching you.
    #5
    well actually it lets me login to some pages(like this), but not all... i dont understand it.... :p
    i use firefox and safari, they both have the same problem.
     
  6. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #6
    What about these suggestions then?

     
  7. zimany thread starter macrumors newbie

    zimany

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    in your attic, watching you.
    #7
    i-im not to sure on half the things he said means.... alright if this helps any, i share this mac im not the admin and the admin says it works fine loging in to sites on his account. (hoped that helped a little)
     
  8. glitch44 macrumors 65816

    Joined:
    Feb 28, 2006
    #8
    Download and run this (it's free):
    YASU http://jimmitchell.org/yasu/
    After it runs, have the computer shutdown.
    Then turn off your modem and your router.
    Turn on the modem.
    Wait 30 seconds.
    Turn on the router.
    Wait 30 seconds.
    Turn on your computer.

    If that doesn't work, come back here.
     

Share This Page