My MBP Doesn't Play ANY Flash Things, Until I Restart!

Discussion in 'MacBook Pro' started by Hellishness, Jul 14, 2010.

  1. Hellishness macrumors 65816

    Hellishness

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Location:
    Bay Area, CA
    #1
    So I'm just trying to see if this warrants a trip to a Genius Bar, or if it's just a simple software fix (which I think it is). So basically, periodically, when I go to a YouTube video, it will just be a big black rectangle (see pics) with no slider or anything, and nothing happens when I mouse over it. This happens to all videos on websites (see the BestSkinsEver, there's supposed to be the Gizmodo iP4 leak where there's just a big white space). I was curious to see if this happens to flash games too, which it does. All the pages were fully loaded when I took a screenshot.

    Please help!!


    Just a side note: I'm not really a computer genius, I know more than an average user (not an average user on this site, an average user), but I'm no expert.
     

    Attached Files:

  2. Hydroxs macrumors regular

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Location:
    Atlanta
    #2
    This happens to me to every since I updated to Safari 5. I'll have to quit safari and launch it back for flash to work.
     
  3. Hellishness thread starter macrumors 65816

    Hellishness

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Location:
    Bay Area, CA
    #3
    I just (accidentally) noticed that that works too! I'm thinking I'll just live with it. Apple should have a fix soon enough.
     
  4. Hydroxs macrumors regular

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Location:
    Atlanta
    #4
    You can try to reinstall flash. Go to http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html to uninstall then
    http://get.adobe.com/flashplayer/ to download the latest version. Then repair permissions and see if that fixed the problem.
     

Share This Page