My OpenGL program from Windows draws blank on osx

Discussion in 'Mac Programming' started by Hintze, Jun 13, 2014.

  1. Hintze macrumors member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    #1
    Hi guys!
    i am having a really frustrating problem, i imported my project from windows and fixed all the linking and such in Xcode and I checked using the OpenGL profiler that all shaders get compiled successfully and i get no GL errors still the screen draws in one color while in windows it draws successfully :/ if anyone would be willingly to take a peak at my project i would happily send it to you, just let me know and i send it to you asap in a pm.

    Thanks for your time :D

    Hintze
     
  2. Madd the Sane macrumors 6502a

    Madd the Sane

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Location:
    Utah
    #2
    Which APIs are you using to get the context up? AGL is deprecated, and Cocoa/NSOpenGLView is what Apple wants you to use.

    I'd recommend looking at SDL2, if you can.

    Note that I know very little about OpenGL.
     
  3. Hintze thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    #3
    Im using glfw, and I am pretty sure everything is working as it should with that, I have another project working as it should in osx, but this new one is far more structured, but i guess one solution would be taking the project over bits by bits. But if someone wouldnt mind taking a peak on it i would be very happy :D
    It is still a very small project, and nothing is really implemented except the camera and the drawing so im not gonna throw a huge project onto you ;)
     

Share This Page