My Service Provider Wont Show Up!!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by lilolme5, Jul 7, 2009.

  1. lilolme5 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #1
    I already updated my firmware to 3.0 and everything. I unlocked it after that & now my service provider wont show up. Why is that??

    My service provider is: tmobile
     
  2. Moi un Mouton macrumors 68000

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bracknell UK
  3. lilolme5 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
  4. lilolme5 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #4
    Where it suppose to say tmobile it has the bars but their not raised up.
     
  5. impulse462 Suspended

    impulse462

    Joined:
    Jun 3, 2009
  6. lilolme5 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009

Share This Page