My widgets are not working

Discussion in 'macOS' started by Jr23, Feb 17, 2009.

  1. Jr23 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2008
    #1
    I just got a mac 2 months ago. I've just noticed that my widgets are not working can someone help me? I also notice that "sudo rm -R" command for terminal doesn't work.

    [​IMG]
     
  2. KingYaba macrumors 68040

    KingYaba

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Location:
    Up the irons
    #2
    Start by removing the corresponding preference file(s). Open /users/yourusername/library/preferences/ look for com.apple.dashboard.plist
    Delete it and see if it helps.
     
  3. colonels1020 macrumors regular

    colonels1020

    Joined:
    Mar 9, 2006
    #3
    I don't know where you heard to use that command from, but it definitely won't fix your dashboard problems.
     
  4. Jr23 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2008
    #4
    nope, didnt work! thanks for trying to help me
     
  5. nando2323 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 15, 2007
    #5
    This might seem like a stupid suggestion but did you try rebooting already? If you have try to repair permissions its in Application/Utilities/Disk Utilities
     
  6. gah macrumors newbie

    Joined:
    Aug 22, 2010
    #6
    Same problem

    Hi Jr23

    I realise that your post is very old, but I have encountered the same problem. Did you solve it? (Mine may have come about from using CleanmyMac.)

    Thanks
    GAH
     
  7. Gregg2 macrumors 603

    Joined:
    May 22, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    #7
    /Users/YourUserName/Library/Preferences/widget-com.apple.widget.calendar.plist

    Is it all widgets, or just certain ones?
    Look for files like the above also. Move the offending ones to your Desktop, then try to open widgets. You might even need to Restart the computer.
     
  8. swish2351 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Location:
    Michigan
    #8
    :eek:
    this happened to me also! It happened after I installed some dock hacks though and had appcleaner... i think it was appcleaner but it sucks cause i need that calculator!

    if anyone has a fix please say so!
     
  9. swish2351 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Location:
    Michigan
    #9
    FIGURED IT OUT!

    Download SuperDocker

    go to dashboard

    click reset

    its fixed!


    my screen looked EXACTLY like yours before and perfect like before after!
     
  10. Icanhelpyou macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    #10
    Supervisory failed

    I was using superdocker to edit my dock and it crashed on me while restarting my dock not my dock is missing and my computer is really slow I cant even opens safari on it
    Is there a way I can fix the problem
     

Share This Page