myATT app question

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Six8, Oct 18, 2012.

  1. Six8 macrumors 65816

    Six8

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Location:
    Earth
    #1
    Will this app work with a premier acct? I keep getting an error when I try to log in. Thx in advance
     
  2. illegalprelude macrumors 68000

    illegalprelude

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Los Angeles, California
    #2
    Not sure what a premier account is but I have an enterprise account and it works no problem.
     
  3. Six8 thread starter macrumors 65816

    Six8

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Location:
    Earth
    #3
    I guess it's just a small business acct. do you use the same log in info?
     
  4. illegalprelude macrumors 68000

    illegalprelude

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Los Angeles, California
    #4
    Yea, I use my phone number and password, basically what you would use if you went to att.com
     
  5. Six8 thread starter macrumors 65816

    Six8

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Location:
    Earth
    #5
    See I was setup with a username by AT&T themselves. It took them a few days to set it up on their end. AT&T site or the app won't recognize my phone number as a sign on
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Call them up. Maybe they need to create an account or email you a password for the AT&T site. It would be the same one you would use for the AT&T iPhone app.
    Your phone number is the user id.
     

Share This Page