MyWi 4.0 Help

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by DavisEngeler, Aug 2, 2010.

  1. DavisEngeler macrumors member

    DavisEngeler

    Joined:
    Jan 24, 2010
    #1
    Posted in the wrong section originally.
    --
    Hey guys. I just jailbroke my iPhone 4 and got the trial for MyWi 4.0. It seems to be working great for everything other than my Windows 7 laptop.

    It's running 64bit Windows 7, and whenever I try to connect to the iPhone running MyWi, it asks for the WEP key (as it should) but then sits there trying to connect a while before failing. It happens every time I've tried it, including after a reboot of both devices.

    It works perfectly when giving wifi to my iMac or my friend's iPod Touch.


    I really need it to work with this computer since it's the only one I'd use it on. Any help would be greatly appreciated.


    Thanks, Davis.
     
  2. sc1 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #2
    Windows 64 MyWi = No Luck

    I have the same problem. I have tested the MyWi with OSX and Windows XP and it works great. On the windows 7 64bit laptop, it will not connect. The USB tethering will work, but that is it.

    I have tried with and without wep, and truing off IPv6. Really want to get it working. This was the main reason for the jailbreak.
     
  3. smacman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 7, 2006
    #3
    Try setting the wireless connection up manually win Win7. Make sure that "Shared Key" is selected.
     
  4. sc1 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #4
    Shared Key does not fix

    Thanks, unfortunately it still does not work. To use shared key I need to set up wep. I tried, but same outcome.
     
  5. DavisEngeler thread starter macrumors member

    DavisEngeler

    Joined:
    Jan 24, 2010
    #5
    Where exactly would I go to set it up manually? I found a place that seems like it's what you're talking about, but I don't see the Shared Key option you mentioned, and it doesn't seem to do anything when I'm done.
     
  6. DavisEngeler thread starter macrumors member

    DavisEngeler

    Joined:
    Jan 24, 2010
    #6
    Ah, yeah. Guess it just didn't work for me either. Any ideas?

    Also, I'm the same way: USB works on Windows 7... just not WiFi.
     
  7. scottuf macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Location:
    NPB, FL
    #7
    i'm in the same boat. can't get wifi to connect with win 7 64. usb is good though.
     
  8. DavisEngeler thread starter macrumors member

    DavisEngeler

    Joined:
    Jan 24, 2010
    #8
    If I can get this to work I'll be buying it. I was really looking forward to it, but not if it doesn't work on my one laptop. lol.
     
  9. sc1 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #9
  10. zhenya macrumors 603

    zhenya

    Joined:
    Jan 6, 2005
    #10
    I seem to be having this same problem with both mywi or pdanet. I'm on Windows 7 x64, Intel 6300, latest drivers, but it will never connect via wifi. Pdanet connects over usb, have not been successful with usb via myfi.
     

Share This Page