Nano 7th gen bluetooth headset, pairs fine then never finds the headset again

Discussion in 'iPod' started by DanielGMac, Dec 27, 2013.

  1. DanielGMac macrumors newbie

    DanielGMac

    Joined:
    Jan 9, 2011
    #1
    When the ipod is shut off for long enough to forget your place, it will not resync even when you click the headset in the setup screen. You have to re-pair them to use the bluetooth headset.

    If you just shut off the ipod and headset for a few minutes to an hour, it comes back on just fine. If you wait until the ipod forgets where you are and you have to go back into music and re-select stuff, it will not find the headset no matter what you do. You have to "forget this device" and then re-pair them.

    On the same set of headphones, they pair with my phone every time no matter how long it's been off or what else is going on. Same with macbook pro and ipad.

    It's only on the ipod and only if you leave the ipod off long enough to forget where you were in the playlist.
     
  2. Jessica Lares macrumors G3

    Jessica Lares

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    Near Dallas, Texas, USA
    #2
    Did you get the latest update? There was one the other day that addressed some bugs.
     
  3. DanielGMac thread starter macrumors newbie

    DanielGMac

    Joined:
    Jan 9, 2011
    #3
    According to iTunes I've got the latest 1.0.4
     
  4. DanielGMac thread starter macrumors newbie

    DanielGMac

    Joined:
    Jan 9, 2011
    #4
    Took it back to Best Buy.

    The new one works exactly as expected. As soon as it's within range of a paired device, it connects.
    Thanks!
     

Share This Page