Navigon 1.5 live traffic problems

Discussion in 'iOS Apps' started by Alectric, Apr 13, 2010.

  1. Alectric macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #1
    My live traffic has been going offline on both mine and my wife's 3g iPhones. Having to restore purchases to get it back. Is anyone else having this same issue with traffic. Happens almost everytime I open the app.:(
     
  2. navguy macrumors regular

    Joined:
    Dec 5, 2009
    #2
    Not me, and I use almost every day. Maybe try to delete app, master reset, reinstall app, master reset, restore traffic, master reset ... then use it. Good luck.
     
  3. Alectric thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #3
    Thanks the only problem with deleting the app is I lose all of my settings and favorites and have to reinstall, which is also inconvenient. It looks as though this is what I'm going to have to do, just got done writing all of my favorites down.
    I also use mine almost every day, and even if I know where I'm going I'll use it for live traffic. Which is why I'm so upset about traffic going offline on me almost every time. Are using the iPhone 3GS?
     
  4. joudbren macrumors regular

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Location:
    Edmonton, Alberta, Canada
    #4
    Just out of curiousity, what are the indicators that the traffic stuff is going offline? Every once in a while I'll see that the traffic button on my screen has dissapeared but I assumed that was just because there wasn't anything available at the time to tell me regarding traffic issues. Is this the same issue or do you get an error message or some such? Thanks!

    James
     
  5. Alectric thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #5
    When navigating and I hit option then traffic. The traffic window comes up with red bar on top saying offline. Then I have to stop navigating and restore purchase to get traffic back. Happens usually after rebooting phone but not all time. I have the 3G. My friends 3GS dosn't have this problem.
     
  6. robpow macrumors regular

    robpow

    Joined:
    Feb 10, 2007
    #6
    I've never seen this either, it's been working fine since day one.
     
  7. Alectric thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #7
    Yeah, I never had this issue until the latest update. Now it's been happeneing to both the wife and I. I think it could be attributed to switching between both the wifi hotspots and 3g while on the go. I'm going to try turning off wifi and see what happens. I'll report back.
     
  8. Alectric thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #8
    Well, tried turning off wifi with no success. I'm starting to think it just a hardware issue.
    Can't wait to get Apples next upgrade.
    I'm getting the iPad 3G on the 30th. I'll try it on that and see what happens.
     

Share This Page