Need FCPX help asap!

Discussion in 'Digital Video' started by jfreak623, Nov 22, 2011.

  1. jfreak623 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #1
    So i have a 8 minute HD video im working on. This morning my rendering has totally stopped working. I can not get anything to render and as a result everything is slow. It took over a hour to even export the movie just so i could see it but it failed near the end. I am at my wits end with this (I hate FCPX sometimes). Anybody got any suggestions what the problem could be????
     
  2. mBox macrumors 68020

    Joined:
    Jun 26, 2002
    #2
    Check out Creativecow.net.
    Someone there had the same prob and it was a matter of deleting prefs (plist).

    ----------

    I guess for starters check your hard-drive space on whatever drive your rendering too.
    Also check permissions on that drive.
    Your lucky, Ive seen this happen way back on 10.0.0 and I lost the project as well.
    What version are you running? Check all updates and OS as well.
     
  3. cgbier macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 6, 2011
    #3
    I'm still running 0.0, and have the same problem. Restarting FCP X has helped me every time so far. Keeping my fingers crossed.
     
  4. mBox macrumors 68020

    Joined:
    Jun 26, 2002
    #4
    Why not upgrade? Its up to .02 now :)
     
  5. cgbier macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 6, 2011
    #5
    I know... with our third world internet speed it'd take a day, and I haven't found the time yet. Both of my machines run basically 24/7 in production right now.
     
  6. DJJAZZYJET macrumors 6502

    Joined:
    Jun 4, 2011
    #6
    ive got a top notch high end 2011 imac and it takes ages to render a star wars themed intro text :/ and i thought fcx had 'all new rendering'. Pah!
     
  7. mBox macrumors 68020

    Joined:
    Jun 26, 2002
    #7
    How many characters? What font? And exactly where is the slow down?
     
  8. cgbier macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 6, 2011
    #8

Share This Page