Need help downloading "Backgrounder"

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Mjmar, Jul 18, 2009.

  1. Mjmar macrumors 65816

    Joined:
    May 20, 2008
    #1
    So I decided to jailbreak my iPhone... I immediately went into cydia and installed backgrounder. Now, it says complete at the top and there's an option at the bottom to "reload springboard". Should I press that? Not exactly sure what to do....
     
  2. IBradMac macrumors 68000

    IBradMac

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Location:
    Ohio
    #2
    Yes. Backgrounder requires you to do this. Click it. :)
     
  3. Mjmar thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 20, 2008
    #3
    Is it supposed to take more than 5 minutes.... i still have the loading signal
     
  4. milerich macrumors regular

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #4
    Mine did that this afternoon... just jailbroke my 3GS.

    I rebooted the phone and all was well since backgrounder had already downloaded.
     
  5. audx macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #5
    yes it is required to restart the springboard. it only takes me like 3 seconds to do it
     

Share This Page