Need help figuring out a bug

Discussion in 'macOS' started by Rmpl, Apr 27, 2010.

  1. Rmpl macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    #1
    When I click on something in OS X that is supposed to open a URL, it opens my browser, but does not go to the URL. If my browser is already open, and I click the link, it does go to the URL. In other words, I have to click every web link that is outside of my browser twice. Does anyone know how to troubleshoot this?

    Thanks in advance.
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    To find that "bug" some more information is needed.

    What Mac OS X version, what browser and version do you use, and from where specifically do you open those outside links?
     
  3. Rmpl thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    #3
    OS X 10.5.8
    Firefox 3.6.3
    It happens regardless of where the link is sent from, but as an example, when I click "Go to Inbox" in the Google Notifier menu it happens. Or if any application tries to open a URL.
     
  4. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #4
    Is Firefox set as the standard browser? Have you taken a look at all the Firefox preferences to see what might be wrong there?
     
  5. Rmpl thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    #5
    Yes, it's the default browser. And yes I looked through the settings, but I didn't see anything that would affect that as far as I know. I haven't changed any settings on the browser or on anything else that I can think of around the time this change took place. Any other ideas? I'm stumped.
     
  6. ViViDboarder macrumors 68040

    ViViDboarder

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Location:
    USA
    #6
    Does Safari function correctly?
     
  7. DewGuy1999 macrumors 68040

    DewGuy1999

    Joined:
    Jan 25, 2009
    #7
    I believe that this is a bug in the Mac version of Firefox 3.6.3.
     
  8. Rmpl thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    #8
    I hope they fix it soon. It's pretty annoying.
     

Share This Page