Need help install vmware fusion on my 2005 Mac book with a fee

Discussion in 'Community Discussion' started by Paulyeo11, Jul 17, 2011.

  1. Paulyeo11 macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #1
    Hi all

    Can some one remotely help install the above with a fees ?

    I don't know how to do it.

    Paul
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Step 1 Purchase the software
    Step 2 Download the software
    Step 3. Double click the downloaded software found in the download directory
    Step 4. Install the application.
     
  3. Paulyeo11 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #3
    That sound very simple. Thank you for your reply.
     
  4. jzuena macrumors 6502a

    jzuena

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Location:
    Lexington, MA, USA
    #4
    Is your machine a 2005 iBook or a 2006 MacBook? VMWare will only work on Macs with an Intel CPU, which generally means ones made from 2006 on. If you click on the Apple at the far left of the menu bar and choose "About This Mac", be sure the Processor line includes the word Intel.

    If your machine is supported, I agree that you will find it is very easy to get it installed. Creating a virtual machine (running Windows, for example) is more involved than installing Fusion itself, but there are tutorials on the Internet that should help get you going.
     
  5. Paulyeo11 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #5
    Mine is a Mac book it is 2006 intel CPU.

    Yesterday I want to apple shop in city hall ask the sales staff .
    He advise me to upgrade my ram to 4 G ( and it the ram is no more selling at apple store due
    To too old ) my harddisk space still have 200 GB, do you think will my note book be very slow if I run windown apps ? Any comment.

    Paul
     
  6. Paulyeo11 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #6
    Hi All

    This morning I manage to install vmware , and it work fine now. Thank you for your help.

    Paul
     

Share This Page