NEED HELP. iPhone problem

Discussion in 'iPhone' started by waterskier2007, Apr 4, 2008.

  1. waterskier2007 macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #1
    to make the story short. i downloaded pwnage tool and the 2.0 beta. but then i thought why not just install it with itunes using a manual restore. all you computer geniouses dont get mad, i now know that i messed up. so it worked for the install but then when it reconnected my phone it gave the message that it cannot be activated so i unplugged and then set it into recovery mode, so then it said i need to restore. so i clicked to do that thinking it would restore to 1.1.4/ but i think that it tried 2.0 since that was the last one i used. and midway through it didnt work. so, does anyone know where i can find a link to download 1.1.4.
     
  2. maxxscholten macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    #2
    Here it is

    You managed to get a hold of the leaked 2.0 software but you couldn't find the 1.1.4? Haha.

    Well a simple Google search found it!

    http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/32939

    Once you download it, connect your iPhone, open iTunes, and press Option + Restore button, there it'll ask you to locate the file... select the file, let it does it's stuff and there you go!
     
  3. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #3
    i downloaded that but once it unzips the file it just leaves me with a folder, no ipsw file.
     
  4. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #5
  5. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #6
    ok, so i found the firmware in my library. its the 1.1.4.ipsw file. i keep trying to restore with it but i get a unknown error. do i have to go through and install each piece of firmware starting with 1.0
     
  6. maxxscholten macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    #7
    Hmmm

    Might be some kind of bug with 2.0 right now and downgrading... Apple is still working out the kinks with the new firmware.

    As of right now I have no solutions, sorry dude.
     
  7. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #8
    i fixed it. really roundabout way. i found the 1.1.4 update stored in my library in finder. i used that in pwnage tool to go to 1.1.4 and then i restored with itunes. but now my phone works again. only problem is all settings are gone cus of the restore. no homepage icons, nothing
     

Share This Page