iPhone Need help, stuck on app

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Regal, May 11, 2014.

  1. Regal macrumors regular

    Regal

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    Sweden
    #1
    So i just downloaded the "quickcam" tweak from Cydia and installed it, after trying it out i went into the photos app and now i`m stuck. I can`t close it down and i also tried to enter safe mode by holding the volume up button + power but nothing happens, i just get the to the photos app by doing so.

    I`m afraid i will lose my jailbreak, is DFU my last option or is there a way to get around it?

    Please help if you can.
     
  2. Regal thread starter macrumors regular

    Regal

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    Sweden
  3. HenryLong macrumors 6502

    HenryLong

    Joined:
    Apr 11, 2013
    Location:
    Germany
    #3
    Try holding the power button together with the home button (after approx. 8-10 sec the device should go off). Afterwards start again by pressing power button.
     
  4. Regal thread starter macrumors regular

    Regal

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    Sweden
    #4
    Yes, but then i will be forced to restore & upgrade to 7.1, i really don't want to lose the jailbreak.

    ----------

    I will try to drain the battery (currently at 37%) so that i can hopefully force a closedown. Not sure if it will work but it's worth a shot.
     
  5. HenryLong macrumors 6502

    HenryLong

    Joined:
    Apr 11, 2013
    Location:
    Germany
    #5
    ??? This is just a hard reset. I'm doing this every once in a while when my device gets frozen for whatever reason.
    Where did you get that this forces a restore?
     
  6. Regal, May 11, 2014
    Last edited: May 11, 2014

    Regal thread starter macrumors regular

    Regal

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    Sweden
    #6
    It worked! Thank you for the help.
     
  7. HenryLong macrumors 6502

    HenryLong

    Joined:
    Apr 11, 2013
    Location:
    Germany
    #7
    You're welcome!
     
  8. Regal thread starter macrumors regular

    Regal

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    Sweden
    #8
    Just checked my recent installs and it turned out that "quickcam" was not the cause for the issue, it was "iffound" instead. FYI.
     

Share This Page