Need help with bootcamp on new iMac

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Ciaran16, Jul 13, 2009.

  1. Ciaran16 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 19, 2009
    #1
    I have just got a new 24" iMac and have put bootcamp on it. I had bootcamp on my old iMac and it worked fine, but i am having some problems with my new one. I don't seem to have any sound, wireless internet and the isight camera isn't working. so i updated bootcamp up to 2.1 and now isight is working, but still nothing else. I went into device manager and i have a big list of 'other devices', that all have a question mark and exclamation mark next to them. This list includes bluetooth usb host controller, coprocessor, ethernet controller, network controller,sm bus controller and video controller (VGA compatible). i don't know what all that means. Any help would be greatly appreciated. Thank You.
     
  2. Rodus macrumors 6502a

    Rodus

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Midlands, UK
    #2
    Have you re-inserted the Leopard disc after booting into Windows so you can install the supporting drivers from it?
     
  3. -tWv- macrumors 68000

    -tWv-

    Joined:
    May 11, 2009
    Location:
    Ohio
    #3
    You need to have the bootcamp drivers installed, put your leopard install disc and run the bootcamp drivers install and you should be fine.
     
  4. Ciaran16 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 19, 2009
    #4
    i have installed the drivers off the leopard disc, when it didn't work i installed the drivers again. Then when it still didn't work i actually tried reinstalling the whole of windows again. still no sound, no wireless etc.
     
  5. -tWv- macrumors 68000

    -tWv-

    Joined:
    May 11, 2009
    Location:
    Ohio
    #5
    Did you print out the bootcamp installation guide? If you did I would read through there and see if it offers you any troubleshooting ideas. That guide has solved many of my problems before or at least pointed me in the right direction to fix them.
     
  6. mferro macrumors newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    #6
    Same problem is happening with me, I installed the drivers from the leopard disc several times and repaired them but nothing happened if theres a way to fix this please let me know!
     
  7. pknoot macrumors newbie

    pknoot

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Location:
    Northern California

Share This Page