Need last version of installer before most recent update

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by BigFootLee, Jan 21, 2008.

  1. BigFootLee macrumors newbie

    Joined:
    Oct 26, 2007
  2. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
  3. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #3
    It seems the new Installer.app update is messing around with people...I could be wrong though.
     
  4. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #4
    Yeah.
    I just remembered.

    Sorry, but I updated, with no issues.
     
  5. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #5
    Yeah everything went fine for me too...
     
  6. xXriderXx7 macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #6
    Idk, try Limewire, or torrent it.
     
  7. DeViLzAnGeL508 macrumors newbie

    DeViLzAnGeL508

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Location:
    Staten Island, NY
    #7
    Same here

    I cannot use any P2P program and many other people are having this problem. When I first installed Leopard, I used Limewire without a problem, but since the last installed update, nothing works. Please do not reply telling me what prgrams work for you, because the people with this problem cannot use ANY P2P program. I am so annoyed by this issue, spent so much money for this computer and cannot even use the programs I want to use on it. Beginning to think that Apple is overrated and wants to force its customers to use iTunes one way or another. Just please, help with this issue, if you know that the reason is the last update or what not. Again, I will state, I was able to use Limewire with leopard for a couple of months...and now NO P2P program works. None.
     
  8. BassistKing1 macrumors member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    #8
    yea, i updated my installer too, and it wont load anymore. it will start as if its going to open the app, but just show a white page with the grey bar across the top, then after like 10 secs, it closes and goes back to the main springboard. if anyone has a working installer, plz post it :D it would be much appreciated.
     
  9. DeViLzAnGeL508 macrumors newbie

    DeViLzAnGeL508

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Location:
    Staten Island, NY
    #9
    Hey, my Mac updated automatically tonight and it works again!!! See if updating it fixes it...
     

Share This Page