NES and GBA emulator question

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by onthehomefront, Mar 23, 2008.

  1. onthehomefront macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2007
  2. nsheikh80 macrumors regular

    nsheikh80

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    London, England
    #3
    NES works with 1.1.4
     
  3. ::Lisa:: macrumors 6502a

    ::Lisa::

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Location:
    Nottingham, UK
    #4
    I have the NES one working on 1.1.4 perfectly.

    I added 123locker.com to my sources and added the ROMs that way also. Lots and lots of them :D
     
  4. nsheikh80 macrumors regular

    nsheikh80

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    London, England
    #5
    Can anyone tell me how to get snes4iphone and the associated ROMS?
     
  5. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #6
    We're not supposed to post that kind of information on this board.
     
  6. onthehomefront thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2007
    #7
    How do you add sources?
    I went to 123locker.com on Safari and it said i could open that type of file.


    :confused:
     
  7. onthehomefront thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2007
    #8
    Okay I managed to add the source
    didn't the the "Add" button

    Where do I find the roms?
     
  8. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #9
    Seriously? Are you just not reading the other posts in this thread?

    You know, the one where I say we're not supposed to post that kind of info.
     
  9. papasmerf99 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2008
    #10
    gpSphone and 1.1.4

    hey, I have a 1.1.4 iphone and want to get the gpSPhone GBA emulator, but when I try to download the package a message says "ERROR: Package download failed!". I'm not sure what the problem is, could anyonw help me?
     
  10. dc5wannabe macrumors newbie

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #11
    Does anyone have any audio issues with GBA or NES emulators? For the most part both works fine, but there are hiccups with the audio here and there. I'm on a JB 1.1.3
     
  11. ballen420 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Location:
    South of Boston
    #12
    I have audio issues as well with the NES emulator. I actually just installed it the other day and have only played around with it for a couple minutes, but noticed that right off the bat. I have 1.1.4
     
  12. amemoryoncelost macrumors 6502

    Joined:
    Jun 14, 2004
    #13
    It was said once, leave the policing to the mods after that. They read the terms and agreement when they signed up, if they're not gonna follow them, the mods will take care of it...
     
  13. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #14
    Not everyone reads the terms and conditions, and some people ignore them or don't use the search. So I'm going to respond to ROM queries with that answer.

    I care about the board not getting nailed, you should too.

    Unless you're hoping someone will post ROM locations, but you don't want to be the once asking because you'll get in trouble.
     
  14. kappaZADA macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #15
    how does one download an emulator? and which one is the best? kinda a newb to the emulator section of gaming...
     

Share This Page