New 11.10 ATi Drivers

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by echosky81, Sep 27, 2011.

  1. echosky81 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #1
    Hey all,

    ATi released new drivers that are BF3 optimized, has anybody successfully installed these on a bootcamp partition? It doesn't seem to actually update the Display driver. Bootcamp seems to be blocking only some ATi driver installs because 11.8 preview installs fine every time. If anybody finds a way to manually install the driver files or a bootcamp workaround please let me know, here's a link to the new driver.

    http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html

    Cheers,
     
  2. Crispy1 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 24, 2011
    #2
    I'm having a similar problem except my catalyst drivers won't update from 11.2
    its just stuck even though it says I successfully update to 11.8 but when I load up BF3 it says my drivers are still at 11.2 and out of date
     
  3. echosky81 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #3
    try installing 11.8 preview drivers specifically, not the WHQL.
     
  4. kucyk macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    #4
    +1 looking forward to install 11.10 on my mac
     
  5. superericla macrumors 6502

    Joined:
    Sep 27, 2010
    #5
    I got the catalyst 11.10 drivers installed without any problems on my 2011 base 15" MacBook Pro running Windows 7 Professional through BootCamp.
     
  6. redskye macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2011
    #6
    Same issue

    Having the same issue...it appears to install but then gives the same error when booting BF3. Running Windows 7 Home Basic 64-bit on My 2011 MacBook Pro w/ 6750M. How do we update these drivers?

     
  7. vaughnburrows macrumors newbie

    Joined:
    Sep 30, 2011
    #7
  8. shortcut3d macrumors 65816

    Joined:
    Aug 24, 2011
    #8
    These drivers hosed my WMC installation. WMC displayed an error that the display driver does not support playback. I had one hell of a time rolling back to 10.8 preview.
     

Share This Page