New Bootcamp drivers


IA64

macrumors 6502
Nov 8, 2013
413
0
Any change log ?

Can someone who tried these report his feedback ?

I spent enough time removing incompatible bootcamp 5.0.x files.
 

mcarlie

macrumors newbie
Jan 27, 2014
9
0
Tried it. They don't seem to fix any of the problems that I've been having with windows 8.1.
 

jonasdamn

macrumors 6502a
Mar 4, 2013
549
1
For 5.1.5640 though: This download contains the Windows Support Software (Windows Drivers) you need to support 64 bit versions of Windows 7 and Windows 8, and Windows 8.1 on your Mac.

http://support.apple.com/kb/DL1721

For me it is written This download contains the Windows Support Software (Windows Drivers) you need to support 64 bit versions of Windows 7 and Windows 8 on your Mac.
 

IA64

macrumors 6502
Nov 8, 2013
413
0
For 5.1.5640 though: This download contains the Windows Support Software (Windows Drivers) you need to support 64 bit versions of Windows 7 and Windows 8, and Windows 8.1 on your Mac.

http://support.apple.com/kb/DL1721
Is Apple playing with us ? notice the " Windows 8.1" is in different font on the website... someone must have edited the page a while ago.

Looks like they haven't made up their mind yet.

Hello Apple ? I know you're reading me.. Fix the damn Thunderbolt driver, I want sleep option back.
 
Last edited:

TPadden

macrumors 6502a
Oct 28, 2010
628
218
Is Apple playing with us ? notice the " Windows 8.1" is in different font.
....
No it isn't the site - I PUT IN THE BOLD; I can remove it too :D:

This download contains the Windows Support Software (Windows Drivers) you need to support 64 bit versions of Windows 7 and Windows 8, and Windows 8.1 on your Mac.
 

IA64

macrumors 6502
Nov 8, 2013
413
0
NO IT ISN'T - I PUT IN THE BOLD; I can remove it too :D:

This download contains the Windows Support Software (Windows Drivers) you need to support 64 bit versions of Windows 7 and Windows 8, and Windows 8.1 on your Mac.


Different font. It wasn't there couple of minutes ago I put my money on that lol.

Anyone I installed this update and can't feel any difference. Maybe because my machine was already working fine with 5.0 release.




Edit : Annnnnd..... it's gone

 
Last edited: