New Bug

Discussion in 'iPhone' started by Realistiic, Oct 3, 2012.

  1. Realistiic, Oct 3, 2012
    Last edited by a moderator: Oct 3, 2012

    Realistiic macrumors regular

    Realistiic

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Location:
    Scotland
  2. jlake02 macrumors 68020

    jlake02

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Location:
    L.A.
    #2
    I had that last night but it was "1 hour 58 minutes" for both usage and standby although my phone probably had 2-3 hours of standby.
     
  3. jaysen macrumors 6502

    Joined:
    Sep 16, 2009
  4. coffeemadmanUK macrumors 6502a

    coffeemadmanUK

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #4
    I assume you mean the lack of information on storage for the phone itself?

    No, I don't have it.

    ----------

    Oh that. No, I still don't have that.
     
  5. Leonard1818 macrumors 68020

    Joined:
    Nov 15, 2011
    #5
    repro steps?

    looks like you've got a rogue app/process constantly running in the background...
     
  6. auero macrumors 65816

    Joined:
    Sep 15, 2006
    #6
    Maybe an app is using GPS? Do you have a reminder set that includes location?

    It's saying he's been using his phone for the same amount of time it's been in standby.
     
  7. chambone macrumors 6502a

    chambone

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Location:
    Netherlands
    #7
    You mean standby being the same as usage? I had that this morning on my 3gs. Happens every now and then. I end all running apps and that invariably solves it. I suspect it's safari.
     
  8. Realistiic thread starter macrumors regular

    Realistiic

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Location:
    Scotland
  9. TM WAZZA macrumors 68000

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Location:
    Hamilton, New Zealand

Share This Page