New Charger 1330/1344 - Lag problem

Discussion in 'MacBook' started by carrerasrodrigo, Sep 10, 2014.

  1. carrerasrodrigo, Sep 10, 2014
    Last edited: Sep 10, 2014

    carrerasrodrigo macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2014
    #1
    Hello All! Im new around here,

    I have a macbook white late 2009 13'' and the cable of my charger cut so I bought a new one. The model of the original charger says: 'for model number a1330'. It's a 60W charger.

    I bought a new one that says 'for model number a1344' also of 60W.

    Im noticing now that when I plug the mac the mouse starts to lag. The cpu its not working hard and it seems to be when I plug the charger.

    Can it be related with the new charger? Or a charger for a1344 should work fine and I'm just freaking out?

    btw the pc is running osx 10.9.4
    Thank a lot!
     
  2. logana macrumors 65816

    logana

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    Scotland
    #2
    Are these both original genuine Apple chargers - anything that says "for model no A1344" sounds as if it is not genuine.

    Does the charger have a recessed Apple logo on each side of the charger or is it plain plastic...

    If it is not genuine Apple where did you get it from ?
     
  3. carrerasrodrigo thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2014
    #3
    Solution

    logana yes its a genuine charger, if you pay attention on the side of every apple charger says the models that is made for.

    I will leave the explanation and solution for the problem in case that someone need it. The problem its caused for an electric interference.

    http://support.apple.com/kb/TS1248

    I hope it helps others,
    Regards
     

Share This Page