New Forum and PowerPC...

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by MatthewLTL, May 31, 2015.

  1. MatthewLTL macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #1
    Am I the only one who cannot login to the new forums on a PowerPC using TenFourFox? I can login fine with Webkit and on my Linux laptop, I even went to the extent of disabling all addons, It still dont work.
     
  2. 128keaton macrumors 68020

    128keaton

    Joined:
    Jan 13, 2013
    #2
    Try rebooting or clearing your cache.
     
  3. roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
    #3
    No issues at my end :s Maybe try updating TFF?
     

    Attached Files:

  4. mikiotty macrumors 6502

    mikiotty

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Location:
    Rome, Italy
    #4
    Working fine for me on my MDD with both Leopard Webkit and TenFourFox :) Picture 34.png
     
  5. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
    #5
    No issues on Webkit or TFF.

    Classilla was a different story, but I'm going to set up my single 1.25 MDD afterwhile and try again.
     
  6. Dronecatcher macrumors 68000

    Dronecatcher

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Location:
    Lincolnshire, UK
    #6
    My G5 not on liking it on latest Webkit - impossible to post whilst using the rich text editor. However, my Powerbook running older Webkit is fine....all fun and games :)
     
  7. MatthewLTL thread starter macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #7
    I have also notices there is a 5 minute delay on this new forum. I type and it can take up to 5 minutes to even SEE anything typed.
    This is on my laptop and eMac.
     
  8. jbarley macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #8
    Last night I rebooted and ran "AppleJack" which I might add, deleted mutiple pages of cache files, most of which were FireFox-TenFouFox related, this was after I had used TFF's clear History-cache function.
    After a reboot it seems things are starting to settle down. No more random logouts and barred logins, and the browsing speed with TFF is quite acceptable.
     
  9. Cox Orange, Jun 1, 2015
    Last edited: Jun 1, 2015

    Cox Orange macrumors 68000

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #9
    I had the typing delay half a sec. for every letter) in a few other forums/sites before and asked at tenderapp (support for Tenfourfox) and they said it happens with text editors that have automatic spell checking. (my delay-problems disappeared with version 32.7.0, though, I believe and now after the forum upgrade it is there again.).

    I had no problems with macrumors in TFFx before the change, but now I have. Strangely I HAD signs of my spelling being shecked before the change, too, but without problems. So, I am a bit puzzled.
     
  10. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #10
    Working fine here running Safari and TFF on the TiBook running Tiger. Text input is a little delayed in the quick reply box, but that's manageable.
     
  11. SuperKerem macrumors 6502a

    SuperKerem

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Location:
    London, England
    #11
    The new layout looks a lot more modern, I must say!
     
  12. weckart macrumors 68040

    Joined:
    Nov 7, 2004
    #12
    The colour scheme is non-existant. This abundance of white and pale excuses for contrasting colours are bleaching my eyes.

    Time to fire up Tapatalk.
     
  13. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #13
    The colour scheme seems to work better on an IPS display, the TiBook looks washed out in comparison.
     
  14. 128keaton macrumors 68020

    128keaton

    Joined:
    Jan 13, 2013
    #14
    Ok, I'm attemping to type this from my Powerbook G4, its a tad laggy.
     
  15. MatthewLTL thread starter macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #15
    Well after I rebooted my eMac, I am now on here with TFF. There IS a typing delay (between a split second to a half a second) or there is no delay at all. Not liking the theme though, I prefer light text over dark backgrounds.
     
  16. Cox Orange macrumors 68000

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #16
    didn't guess that this had to do with the display, nevertheless all that white and those coloury elements make it hard to read. It is really eye scratching. (I already noted this in the http://forums.macrumors.com/posts/21387766/ thread).
     

Share This Page